Aukioloajat
Kahvila
Ma - Su  8-17
Keittiö / Lounas 11-16
 
 

Yhteystiedot

Osoite
Luontotie 1
98530 PYHÄTUNTURI
Puhelin
040 196 4750
Sähköposti
ravintola@cafeloimu.fi

Julkaistu: 18.05.2015 Julkaissut: Café Loimu
Muokattu: 05.01.2017

Luontokeskus NAAVA

Luontokeskus Naava - olohuone Pyhä-Luostolla, auki joka päivä!

Naavassa on hieno luontonäyttely Pyhä-Luoston kansallispuistonluonnosta, geologiasta ja kulttuurihistoriasta. Asiakaspalvelusta saat parhaat retkineuvot kansallispuistoon ja lähialueille; kerromme myös matkailijoiden palveluista alueella. Naavassa tapahtuu pitkin vuotta: luontoiltoja, konsertteja, elokuvia ja paljon muuta. Café Loimun herkut ja viihtyisä ympäristö tarjoavat mukavan lepotauon. Kivoja löytöjä voit tehdä NaavaShopista . Naavassa on ilmainen WLAN- yhteys eikä meille ole pääsymaksua.

Naavan auditoriossa on päivittäin varaustilanteesta riippuen klo 11, 13 ja 15 kuvaesityksiä, mm. Kuruista Keroille Pyhä-Luoston kansallispuiston esittely ja Muuttohaukan Maa, jossa liikutaan alueen suurilla aapasoilla.

Luontokeskus Naavassa on suuri auditorio Naavasali, jota on mahdollista vuokrata kokous- ja konferenssikäyttöön. Paikkoja ajanmukaisella tekniikalla varustetussa Naavasalissa on 134, lisätuoleilla kapasiteetti 200. Muita vuokrattavia kokous- ja neuvottelutiloja ovat Kuukkeli ja Luppo. Kuukkeli-tilan voi yhdistää Naavasaliin näyttämöksi tai lisätilaksi.

Kokous- ja matkailijaryhmät saavat lisää eväitä alueella vierailuun varaamalla maksullisen noin tunnin kestävän opastuksen. Viikonlopulle ajoittuva näyttelyopastuksen varaus on hyvä tehdä vähintään viikkoa aikaisemmin!

Tutustu myös Pyhä-Luoston kansallispuiston yhteistyöyrittäjien tarjoamiin palveluihin! Muun muassa opastuksia retkille kansallispuistoon, luontokeskuksen näyttelyyn, majoitusta ja käyntikohteita.

Lisätietoja asiakaspalvelusta numerosta 0205 64 7302 0205 64 7302 tai visit@pyha-luosto.fi.

Luoston opastuspiste– Naavan pikkuveli

Luostolla Lapland Hotel Luostotunturin ala-aulassa on kansallispuiston opastuspiste ja hotellin henkilökunta opastaa mielellään myös retkeilyasioissa.

Aulatilan tiivis näyttely esittelee niitä kansallispuiston ominaispiirteitä, joiden vuoksi alue on luonnonsuojelullisesti arvokas. Esillä on upeita kivinäytteitä alueen erikoisimmista kivilajeista, suuria valokuvia sekä hoksaamisen mahdollistava lajiesittely ja äänimaailma.

Sosiaalinen media

Lisää aiheesta Luontokeskus NAAVA:

Lisää artikkeleita ei löydy!